Organiser mange cykelkaravaner

aus Dissent! Network Wiki, der freien Wissensdatenbank

Fra 6. til 8. juni 2007 mødes G8-gruppen i Heiligendamm i nærheden af Rostock (Germoney). Mange kreative aktioner er og bliver planlagt, f.eks. cykelkaravaner der kan mobilisere til protester før topmødet.

Cykelkaravaner til G8

Indtil videre er tre ruter opstået gennem ideen at tage til G8 på cykel fra hele Europa:

• The ”shake-G8-bikeride” starter i Budapest (5. april) via Györ, Bratislava, Brno, Wroclav, Poznan, Schwedt til Wittstock.

• The ”Gr8chaoskaravaan” starter i Brügge via Bruxelles, Utrecht, Nijmegen, Münster, Osnabrück, Oldenburg, Hamburg, Gorleben til Wittstock.

• Den skandinaviske karavane starter i Rovaniemi via Stockholm (23.04) via Linköping, Jönköping, Malmø, København, Odense, Flensburg til Hamburg, hvorfra den smelter sammen med Gr8chaoskaravaan.

De tre karavaner mødes på det planlagte militære bombe-område ”Bombodrom” i nærheden af Wittstock i Mecklenburg-Vorpommern i slutningen af maj og deltager i aktioner der. Endvidere vil de deltage i protesterne i og omkring Heiligendamm/Rostock.

Hvad vi vil

På vejen spreder vi info om og bekæmper G8-gruppens politik og effekterne af global kapitalisme. Derfor planlægger vi infomøder og kreative direkte aktioner med lokale grupper. Ved at gøre det vil vi forsøge at forbinde G8-gruppens globale politikker med lokale kampe og danne netværk.

Karavanen – et rum til eksperimenter

Vi ønsker ikke at deltage i hele det neoliberale cirkus og opsplitningen af mennesker gennem f.eks. racistiske kriterier og økonomisk udnyttelse. Vi mener at karavanen er et rum til eksperimenter, hvori vi kan realisere vore ideer og idealer (også hvis kun midlertidigt). Vi vil skabe ikke-hierarkiske strukturer på turen, hvor vi kan lære og handle på selvorganiseret vis. Vi vil gøre det muligt for alle folk at deltage uanset penge, cykel, fysisk tilstand eller opholdelsestilladelser. Vi vil bruge tid sammen til at kunne udveksle ideer og bygge netværk med forskellige lokale grupper med forskellige udgangspunkter.

Kom i massevis og tag jeres cykel med, lad os cykle mange sammen! Du får brug for en dag til to måneders tid – og en interesse i selvorganisation og kreative aktioner. Deltag i karavanen uanset om det er fra Budapest, Brügge eller et eller andet sted.

Don’t fight (only) the players – Fight the game !!!

Mere info: http://g8-bikerides.net

Kontakt:

Karavane fra øst: fahrradkarawane07@lists.riseup.net

Karavane fra vest: gr8chaoskaravaan07@lists.so36.net

Karavane fra nord: scandinaviacaravang8@lists.riseup.net

Dette opråb er allerede sendt til:

• Kom så i gang og send det rundt…

'Persönliche Werkzeuge
» dissent-archive