ANTI-G8 setkání v Brně

13.5.2007 se v Brně uskutečnilo setkání lidí, kteří se podílejí na české mobilizaci proti summitu G8 2007. Dohodli jsme se, že další setkání lidí z České a Slovenské republiky se uskuteční 1.června ve 22:00 v kempu Redlich, poblíž Rostocku.
Do tohoto kempu tak chceme nasměrovat všechny ty, kteří budou přijíždět na protesty do Německa. Bude využito struktury info-pointu pro předávání informací o dalších setkáních a účasti na akcích. Setkaní budou probíhat denně vždy v určitou hodinu tak, aby i ti, kteří zrovna přijeli, se potkali s lidmi, kteří mluví stejným jazykem. Na základě rozhodnutí, která budou učiněna, budou vysláni delegáti na pléna a mezinárodní mítinky. Bude zveřejněno německé telefonní číslo s informacemi v češtině. Formuje se skupina, která se bude starat o šíření a sbíraní informací a informování lidí i v České republice pomocí internetu a rádií.
Formuje se skupina streetmediků.
Je snaha aktivovat legální podporu pro přechod hranic. Předběžně se rozhodlo o podpoře antifašistické demonstrace ve Schwerinu 2.6.2007.
Pokud máš zájem být součástí nějaké formující se skupiny, napiš na:
antig8/z@vinac/email/tec.ka/cz
smashG8[zavin@c]protestfest(te.cka)cz

Dne 5.6.2007 budou v Praze probíhat solidární demonstrace při příležitosti návštěvy G.W.Bushe. Tento den je také vyhlášen Globálním
dnem antimilitarizmu.
Náš odboj je globální – Budeme všude
Více informací na:
antiG8.protestfest.cz
www.csaf.cz