Pozdrav Aktivistům z celého světa

Tisk oznamil, že RAF se možná vrátí na G8, je to pravda!! Je to Resistance Art Festival 
RAF bude utvářet od 2. června (až do konce blokád) dočasnou autonomní uměleckou zónu poblíž Heiligendamu. Několik tekkno sound systemů (Free4, Fuck Parade, Ketwork32, LaHP, Systematek,...) a organizátorů demonstrací z celé Evropy, se sejde na tomto místě, aby zde po dobu zasedání vytvořili zázemí, místo k odpočinku a nalezení nové energie pro návrat na barikády.

Zároveň je naším cílem zmobilizovat všechny lidi, kteří by nepřijeli bez téhle podpůrné akce (ano, mnoho lidí skutečně přijede právě z důvodu konajícího se festivalu). A naše sdělení je i v našem umění (hudba,video, žonglování, malování..). Chceme být slyšet!

Navíc 8 bastardů bude mluvit o autorských právech a distribučních sítích a to jim nechceme dovolit bez ukázky, že svobodné umění je realita! Můžeme (a budeme) tvořit autonomní prostory zadarmo, odmítáme kapitalistický způsob vidění umění. Naše tvorba není na prodej!
Máme naše vlastní vybavení (reprobedny, mikrofony, náklaďáky, videoprojektory...), takže kterýkoliv umělec se může zapojit a my rádi přijmeme jakoukoliv nabídku na spolupráci (bez jakéhokoliv omezení napříč všemi hudebními, či uměleckými směry).
Ptali jsme se na místo, ale zatím jsme nedostali žádnou odpověď, ale i když nám žádné nedají, vezmeme si ho, jsme zvyklí to dělat a připraveni bránit náš kemp ! Ale popravdě, nemyslíme si, že se budou starat o lidi, kteří tancují, když se ve stejném čase bude tisíce lidí snažit prolomit jejich ,,fucking“ plot.
Už loni jsme organizovali ilegální Teknivaly s 5ti tisíci lidmi v Německu (Baden-Baden), a několik dalších po celé Evropě. Po mnoha zkušenostech (např. 15.4.06 ve Štrasburku před Evropským parlamentem) s legálními i ilegálními akcemi v Berlíně, jsme si dostatečně vědomi, jak to „chodí“ v Německu.
Pokud se chcete přidat a podílet se společně s námi na tvorbě vlastního prostoru, prosím kontaktujte nás :

benlagren[AT]gmail.com (francouština a angličtina)
nebo
liaphine[AT]gmail.com (němčina nebo angličtina)

naš web bude v provozu od příštího týdne: www.free4alter.org

Děkujeme